kr. 1.000,-
Epson WorkForce WF-3620DWF
Denne model leveres med en 35-arks automatisk dokumentføder og er udstyret med duplexudskrivnings-, kopierings- og faxfunktioner. Udover den frontbetjente papirbakke betyder den bagerste papirgang til specialmedier, at du kan udskrive på et bredt sortiment af tykkere papir, konvolutter eller mærkater, som det er relevant for dine behov.
Er mobil udskrivning mere dig ? Så giver Epson Connect dig mulighed for at udskrive vigtige dokumenter fra smartphones og tablet-pc'er. Du kan også udskrive, uanset hvor i verden du befinder dig, ved at e-maile filer direkte til printeren og lagre scannede dokumenter i Cloud-tjenester
Denne printer er også kompatibel med Google Cloud Print og Apple AirPrint. .
  Du oplever endnu større alsidighed med Wi-Fi Direct, da du nemt kan udskrive fra trådløse enheder, uden at du behøver at oprette forbindelse til en trådløs router.
Billig at bruge – også i dagligdagen - med Epsons DURABrite Ultra-blæk der er ideelt til fremstilling af laserlignende forretnings- eller skoledokumenter. Dokumenterne er modstandsdygtige over for vand, snavs og overstregningstusch, mens dens egenskaber i forbindelse med hurtig tørring er perfekte til duplexudskrivning. Disse højtydende, separate blækpatroner, som fås i 27XXL, 27XL og standardstørrelse, sparer dig mange penge med en pris, der er 50 % lavere pr. side end konkurrerende laserprintere4.
Nova Data
Perlegade 74 - 6400 Sønderborg - Tlf. 73 42 05 55 www.novadata.dk - info@novadata.dk

Dybdahl IT
Kirkevej 2 - 7800 Skive - Tlf. 97 56 65 05
www.dybdahl-it.dk - info@dybdah-it.dk

Electronics Center
Strandbygade 71 - 6700 Esbjerg - Tlf. 75 12 88 68
www.bygpc.dk - salg@bygpc.dk